*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Artėja apdovanojimų renginys „Jaunosios žvaigždutės 2022“!

Artėja apdovanojimų renginys „Jaunosios žvaigždutės 2022“!

Tradiciškai Pakruojo rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba ir Pakruojo rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ kviečia pastebėti gabius, iniciatyvius, talentingus, Pakruojo rajoną garsinančius jaunus (14-29 metų) žmones. Atkreipiame dėmesį, kad „jaunoji žvaigždutė“ gali būti kilusi iš mūsų rajono, galbūt išvykusi gyventi, studijuoti, dirbti kitur, tačiau nėra praradusi ryšio su gimtuoju kraštu, ir garsina jį savo veikla!

Prašome jūsų pagalbos – siūlykite kandidatus, kurie yra verti apdovanojimų ir visuomenės dėmesio, ir savo darbais, meno, sporto ir kitų sričių pasiekimais žiba rajone, o galbūt ir už jo ribų!

Šiemet komisija nusprendė išrinkti ir apdovanoti jaunąsias žvaigždutes iš anksto neapibrėžiant nominacijų. Prašome siūlyti kandidatus, kurie savo idėjomis, mokslo, sporto, meno ar kitų sričių pasiekimais išsiskiria iš bendraamžių (pvz.: „Metų moksleivis“, „Metų savanoris“, „Metų idėja“, „Metų visuomenininkas“, „Metų projektas“ ir t. t.), taip pat siūlyti savo originalias nominacijas, o komisija išrinks ryškiausiai žibančius nominantus!

Kaip ir praėjusiais metais kviečiame pastebėti ir tuos asmenis, kurie aktyviai dirba su jaunimu, kuria darbo vietas jauniems žmonėms, prisideda prie jaunimo politikos įgyvendinimo, padeda vykdyti jaunimo projektus, organizuoja įvairias veiklas. Kandidatų, siūlomų šioms nominacijoms, amžius neribojamas, tai gali būti įstaigos ar įvairios organizacijos!

Pasiūlymus kviečiame teikti užpildant kandidato anketą.

Anketų laukiame iki gruodžio 4 d. el. paštu dijana.samuityte@pakruojis.lt.

Pastebėkime, paskatinkime ir pagerbkime jaunas rajono asmenybes! Dėkojame už bendradarbiavimą!

Tel. pasiteirauti (8 421) 61 701 arba 8 687 38 374.

Organizatoriai
Skelbimo data - 2022-11-17