*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Sporto klubas „Cunami“ vykdo jaunimui skirtus projektus

Sporto klubas „Cunami“ vykdo jaunimui skirtus projektus

Sporto klubas „Cunami“ skelbia informaciją apie šiais metais vykdomus projektus.

Tęstinis ,,Cunami“ klubo projektas „Šiaurės klanas“
Liepos 5–10 dienomis vyks klubo „Cunami“ tęstinio projekto (2001–2021 m.) „Šiaurės Klanas“ devynioliktasis sportinis žygis – stovykla. Numatytas plaukimas baidarėmis Šalčios upe, atrakcijos Rūdininkų girioje. Šiais metais renginys vyks su Pakruojo rajono savivaldybės paskatinimu, dalyvaujant jaunimo organizacijų projektų konkurse ir bendradarbiaujant su ilgamečiu partneriu Pakruojo rajono sporto centru. Tradiciškai įgyvendinant šią jaunimo užimtumo ir ugdymo misiją, projektą remia ir palaiko akcinė bendrovė „Meresta“.

Projekto tikslas yra skatinti įvairaus amžiaus ir socialinių grupių jaunimo fizinį aktyvumą, ugdyti jų sveikos gyvensenos įgūdžius, stiprinant sveikatą ir sudarant palankias sąlygas pozityviai, įdomiai bei organizuotai praleisti laisvalaikį. Klubas „Cunami“ atviras visiems, norintiems bendrauti ir turiningai leisti laiką drauge. Informacija apie ankstesnius projekto ,,Šiaurės klanas“ žygius svetainėje: www.karatecunami.lt. Sporto klubas Cunami feisbuko paskyroje.

Tarptautinis ,,Cunami“ klubo projektas ,,Pakruojo rajono garsinimas siekiant aukščiausio rezultato pasaulinėje karatė arenoje“
2021 metais sporto klubas ,,Cunami“ vykdo projektą ,,Pakruojo rajono garsinimas siekiant aukščiausio rezultato pasaulinėje karatė arenoje“. Vyksta seminarai, kvalifikaciniai egzaminai, treniruočių procesas ir varžybos. Partneriaujant su Pakruojo rajono savivaldybe, Pakruojo rajono sporto centru, Lietuvos karatė asociacija, Shotokan karatė-do Jungtinių Tautų federacija ir Funakoshi Shotokan karatė asociacija, bus siekiama garsinti Pakruojo rajoną ir Lietuvos Respubliką tarptautiniuose karatė renginiuose. Taip pat siekiame sudominti jaunimą fizinėmis ir dvasinėmis kovos meno pusėmis, atitraukiant jį nuo įvairių žalingų įpročių ir taip prisidėti prie jo psichofizinės sveikatos stiprinimo. Projektas vyksta su Pakruojo rajono savivaldybės parama, dalyvaujant Pakruojo rajono savivaldybės biudžeto lėšomis remiamų sporto projektų atrankos ir vertinimo konkurse. Informacija skelbiama www.karatecunami.lt. Sporto klubas Cunami feisbuko paskyroje.

Sporto klubo ,,Cunami“ prezidentas Valdemaras Kozlovas