*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Rezervuota jaunimui 2017

Rezervuota jaunimui 2017

   Turbūt ne vienam labai gerai žinomas posakis “Vienas lauke ne karys” ir tikrai ne kartą įsitikinome, kad kartu galima nuveikti ir pasiekti daug daugiau. Tad šiais metais ketvirtą kartą vykstant “Rezervuota jaunimui” akcijai norime pasidžiaugti bendradarbiavimu, kuris atneša pozityvius rezultatus ne tik jaunimui, bet ir miesteliui / savivaldybei / šaliai.

   Jaunimo reikalų departamentas 2014 m. pirmą kartą paskelbė akciją “Rezervuota jaunimui”, kurios metu kvietė jaunus žmonės siūlyti ir išrinkti mėgstamiausiomis tas vietas, kuriose gera lankytis, kur jiems sudarytos sąlygos tobulėti, gerai praleisti laiką. Į pirmą kartą vykstančią akciją įsitraukė per 3000 jaunuolių iš visos Lietuvos.

    Šiandien “Rezervuota jaunimui” reiškia pozityvią žinia apie jaunuolius, jų nuveiktus darbus, kuriais kartais patys pamirštame pasidžiaugti. Per pastaruosius metus, kol gyvuoja šis projektas, jaunuoliai jau išrinko ne tik savo mėgstamiausias vietas, tačiau ir šauniausius jaunus žmones, kurie savo darbais yra puikus pavyzdys ne tik bendraamžiams, tačiau ir kiekvienam iš mūsų, taip pat pernai rinkome geriausius jaunimo per dvidešimt metų įgyvendintus projektus.

   Tad šiais metais “Rezervuota jaunimu” bandys visuomenei parodyti geriausius bendradarbiavimo pavyzdžius. Rinkti ir siūlyti galėsite penkiose skirtingose kategorijose. Pirmasis akcijos etapas vyks iki liepos 14 d.

   Svarbu paminėti ir tai, kad šiais metais rinksime ne penkis nugalėtojus, o po vieną geriausią bendradarbiavimą kiekvienoje savivaldybėje.

Penkios pagrindinės kategorijos:

  • Jaunimo organizacijos ir Jaunimo organizacijos bendradarbiavimas
  • Jaunimo organizacijos / Jauno žmogaus ir vietos bendruomenės bendradarbiavimas
  • Jaunimo organizacijos / Jauno žmogaus ir vietos savivaldos bendradarbiavimas / savivaldybės administracijos
  • Jaunimo organizacijos / Jauno žmogaus ir verslo bendradarbiavimas
  • Jaunimo organizacijos / Jauno žmogaus ir nacionalinės institucijos / įstaigos bendradarbiavimas

Balsuoti galite čia.

 

Kilus klausimams kreipkitės į Informacijos analizės ir tarptautinių ryšių skyriaus vedėją Milda Petkevičiūtę tel. Tel. (8 5) 249 7117.

 

JRD Informacija

 

Nuoroda: http://www.jrd.lt/jrd-veiklos-naujienos/rezervuota-jaunimui-2017