*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Pakruojo rajono jauniesiems policijos rėmėjams - padėkos renginys

Pakruojo rajono jauniesiems policijos rėmėjams - padėkos renginys

Sausio 24 d. Pakruojo rajono policijos bendruomenės pareigūnai Jurgita Bialaglovė ir Danielius Budrys VŠĮ Pakruojo vaikų ir jaunimo klubo prie Pakruojo rajono policijos komisariato patalpose organizavo padėkos popietę jauniesiems policijos rėmėjams.

Jaunieji policijos rėmėjai Ema Balašauskaitė, Toma Stanevičiūtė, Evelina Kazlauskaitė ir Benas Nikalajevas kartu su minėto Klubo prezidentu Vaidotu Zavackiu susirinkusiems policijos, savivaldos atstovams, Pakruojo Juozo Pakalnio muzikos mokyklos atviro jaunimo centro darbuotojams ir klubo nariams pristatė 2019 metų įgyvendintas veiklas (organizuotus renginius, prevencines priemones, akcijas, socialines iniciatyvas ir kt.).

Pakruojo rajono komisariato viršininkas Mindaugas Beržanskis džiaugėsi aktyviu jaunimu, kuris neatlygintinai, savanoriškais tikslais talkina policijos pareigūnams kuriant saugią aplinką ne tik ugdymo įstaigose ar jų prieigose, bet visame Pakruojo rajone ir įteikė padėkos raštus už aktyvų dalyvavimą jaunųjų policijos rėmėjų veikloje 6 jauniesiems policijos rėmėjams: Emai Balašauskaitei, Tomai Stanevičiūtei, Evelinai Kazlauskaitei, Benui Nikalajevui, Radvilei Prakuraitytei ir Rugilei Jociūtei. Paskatinti ir kiti jaunieji policijos rėmėjai, dalyvavę padėkos popietėje – įteikti džemperiai su Klubo simbolika.

Pakruojo rajono savivaldybės atstovai - mero pavaduotojas Virginijus Kacilevičius ir jaunimo reikalų koordiantorė Dijana Samuitytė negailėjo gražių žodžių iniciatyviems, aktyviems klubo nariams ir jų vykdomoms prevencinėms, prasmingoms ir tikslingoms veikloms, įteikė prisiminimo dovanėles ir svarbiausia pažadėjo, kad savivaldybė ir toliau palaikys bei finansuos Klubo vykdomą veiklą.

Jauniesiems policijos rėmėjams ir kitiems klubieičiams tą dieną Klubo aktyvas su prezidentu Vaidotu Zavackiu suorganizavo prevencinę vakaronę – nakvynę Klubo patalpose, kurios metu žaisti susipažinimo, stalo žaidimai, protų mūšis, orientacinės varžybos ir kt., aptartos artimiausiu metu numatomos vykdyti veiklos.

Jurgita Bialaglovė
Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Pakruojo rajono policijos komisariato
Veiklos skyriaus tyrėja (bendruomenės pareigūnė)