*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Pakruojiečiai dalyvavo Lietuvos policijos rėmėjų sąskrydyje

Pakruojiečiai dalyvavo Lietuvos policijos rėmėjų sąskrydyje

Siekiant skatinti Lietuvos policijos rėmėjų veiklą 2020 metų rugpjūčio 8-9 dienomis Policijos departamento Viešosios policijos valdyba ir Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas suorganizavo Lietuvos policijos rėmėjų sąskrydį. Renginys vyko Kaišiadorių rajone, Rumšiškėse esančiame Lietuvos liaudies buities muziejuje.

Šiame renginyje dalyvavo ir gausi jungtinė Šiaulių apskrities policijos rėmėjų, bendruomenės pareigūnų ir jų šeimos narių komanda „Saulės kariai“, kurioje Pakruojo rajoną atstovavo policijos rėmėjai: Rūta Sausienė, Marius Senulis, Vaidotas Zavackis ir Remigijus Lesauskas ir bendruomenės pareigūnė Jurgita Bialaglovė.

Renginį atidarė ir šventės dalyvius sveikino, stiprybės ir sėkmės varžybose bei vienybės visame kame linkėjo Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Arūnas Paulauskas ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Elanas Jablonskas.

Susibūrę į komandas, policijos rėmėjai dalyvavo įvairiose sportinėse rungtyse. Šventės dalyviai dalyvavo pažintinėse ekskursijose bei edukacinėse veiklose po Lietuvos liaudies buities muziejaus teritoriją ir joje esančius objektus. Visos komandos buvo apdovanotos dovanomis. Nugalėtojų komanda tapo Klaipėdos apskrities policijos rėmėjai, tad kitais metai tikėtina, kad Lietuvos policijos rėmėjų sąskrydis vyks prie jūros.

Pakruojo rajono policijos komisariatas nuoširdžiai dėkoja Šiaulių apskrities policijos rėmėjams, ypač pakruojiškiams, už dalyvavimą, kad buvome šauni ir vieninga komanda.

Jurgita Bialaglovė
Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Pakruojo rajono policijos komisariato
Veiklos skyriaus tyrėja (bendruomenės pareigūnė)