*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Lietuvos čempionė ruošiasi prisijungti prie Pakruojo rajono sporto centro komandos

Lietuvos čempionė ruošiasi prisijungti prie Pakruojo rajono sporto centro komandos

Su meru Sauliumi Margiu ir Pakruojo rajono sporto centro direktore Aušra Dveliene susitiko bėgikė, Lietuvos čempionė ir daugkartinė prizininkė bei Europos bėgimo varžybų dalyvė Ramunė Klybaitė. Iš Degėsių kaimo kilusi, šiuo metu Kaune Lietuvos sporto universitete R. Klybaitė studijuoja pratimų, mitybos ir streso valdymo bakalauro studijų programą. Ateityje sportininkė planuoja tęsti studijas magistratūroje.

Įvertinus sukauptą patirtį ir šiuo metu įgyjamą specialybę, sportininkė pakviesta prisijungti prie Pakruojo sporto centro komandos. Šiuo metu antrame kurse studijuojanti mergina su pasiūlymu sutiko, ir iš pradžių prisidės prie sporto centro veiklos stiprinimo savanoriaudama, o ateityje sieks tapti sporto centro lengvosios atletikos trenere.

Džiaugiuosi, jog turiu galimybę po studijų grįžti į gimtąjį kraštą ir čia dirbti. Viskas pažįstama, visi takai išbėgioti. Žinau, kokios sąlygos sportui ne tik sporto bazėse, bet ir su kuo auklėtiniai susidurtų savuose namuose. Tai žinant lengviau ugdyti ir vaikų asmenybę – juk sportas tai ne vien jėga ar greitis. Noriu savo sukaupta patirtimi pasidalinti su jaunesniais, galbūt atrasime naujų talentų. Tikiu, kad jų yra, tik reikia jiems suteikti tinkamas sąlygas sportuoti ir jais pasitikėti“,- po susitikimo mintimis dalinosi sportininkė.

Meras S. Margis tikisi, kad dedant pastangas į rajoną pavyks pritraukti vis daugiau jaunų asmenybių, kurios turi reikalingos patirties, yra ambicingos ir pasiruošę dirbti mūsų krašto labui. „Pradedame dėlioti planą, ką galėtume pasiūlyti jauniems specialistams, norėdami paskatinti juos grįžti. Atsakingai žiūrime į rajono ateitį, kurią kuria jauni žmonės“,- mano meras, Ramunę vertinantis kaip puikų pavyzdį visiems kitiems jos bendraamžiams.

Mero padėjėja Simona Lipskytė
Autorės nuotrauka