*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Kviečiame siūlyti kandidatus „Jaunosios žvaigždutės 2020“ nominacijoms!

Kviečiame siūlyti kandidatus „Jaunosios žvaigždutės 2020“ nominacijoms!

Pakruojo rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba ir Pakruojo rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ TRADICIŠKAI kviečia pastebėti gabius, iniciatyvius, talentingus, Pakruojo rajoną garsinančius jaunus (14–29 metų) žmones.

Atkreipiame dėmesį, kad rajono „jaunoji žvaigždutė“ gali būti išvykusi gyventi, studijuoti, dirbti kitur, tačiau nėra praradusi ryšio su gimtuoju kraštu!

Siūlykite kandidatus, kurie yra verti apdovanojimų ir visuomenės dėmesio, o savo darbais, meno, sporto ir kitų sričių pasiekimais žiba ir ne tik mūsų rajone!

Prašome siūlyti kandidatus šioms nominacijoms: Metų savanoris (ė), Metų iniciatyva/projektas, Metų visuomenininkas (ė), Metų jaunimo ambasadorius, Metų mokslo talentas, Metų menininkas (ė), Metų sportininkas (ė), Metų jaunimo organizacija (klasė), Metų jaunimo lyderis, Metų verslininkas (ūkininkas), Metų moksleivis ir moksleivė, Metų jaunasis specialistas, Metų pareiga.

O gal galite pasiūlyti kokią nors originalią nominaciją (pavyzdžiui „Metų žygdarbis“, „Metų idėja“ ir pan.) ir jos vertą jauną žmogų? Būtinai taip ir padarykite!

Taip pat kviečiame pastebėti asmenis, kurie aktyviai dirba su jaunimu, kuria darbo vietas jauniems žmonėms, prisideda prie jaunimo politikos įgyvendinimo, padeda vykdyti jaunimo projektus, organizuoja įvairias veiklas. Kandidatų, padedančių jaunimui žibėti, amžius neribojamas, taip pat tai gali būti įvairios, įstaigos ar nevyriausybinės organizacijos!

Pasiūlymus prašytume pateikti el. p. dijana.samuityte@pakruojis.lt iki gruodžio 1 d.

Teikiant siūlymus privaloma užpildyti anketą ir atsiųsti kandidato nuotrauką (anketą rasite skiltyje JAUNIMAS).

Atsižvelgiant į šalyje paskelbtą karantiną ir koronaviruso plitimo grėsmę, apdovanojimų renginio organizatoriai iš anksto informuoja apie galimas netikėtas šių metų apdovanojimų alternatyvas ir formas, siekiant apsaugoti nominantus, jų artimuosius ir visus šio renginio gerbėjus!

Nominacijų anketa

Organizatoriai

Skelbimo data 2020-11-12