*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Kviečiame dalyvauti projekte „Atrask save”

Kviečiame dalyvauti projekte „Atrask save”

Projekto „Atrask save“ tikslas – individualiai kiekvienam nedirbančiam ir nesimokančiam 15-29 m. jaunam žmogui padėti geriau pažinti save, įvardinti savo poreikius, artimiausius gyvenimo tikslus, susiplanuoti jų įgyvendinimą, susikurti palaikančią aplinką, siekti savirealizacijos, tikslingai pasirinkti studijų kryptį, mokymosi įstaigą arba padėti ieškoti patinkančios darbinės veiklos.

Tai puiki galimybė jaunam žmogui, norinčiam keisti savo gyvenimą, patirti naujus iššūkius, susivokti, ką toliau veikti gyvenime ir koks jo gali būti kelias į laimę.

Nuo projekto pradžios jau sudalyvavo 23 jaunuoliai. Projekto „Atrask save“ dalyviai yra apdrausti privalomuoju sveikatos draudimu, turi galimybę rinktis iki keturių mėnesių trunkančią savanorišką tarnybą, įsitraukti į visuomenei naudingą veiklą, ieškoti atsakymų į iškilusius klausimus.

Jaunimo garantijų iniciatyvos (JGI) koordinatorė teikia reikalingą informaciją ir konsultacijas apie būstą, verslumą, darbo ir tarpasmeninius santykius, mobilumą, laisvalaikį, žmogaus teises, socialines problemas, sveikatą ir kt.

Visus norinčius prisijungti prie projekto veiklų (organizacijas, įmones, kurios gali priimti savanoriauti, praktikai, pameistrystės principu ar dirbti) ar tiesiog skleisti informaciją maloniai kviečiame bendradarbiauti.

Norinčius dalyvauti projekte jaunus žmonės ar pažįstančius jaunų žmonių (15-29 m. amžiaus), kurie nesimoko, nedirba ir nėra registruoti Darbo biržoje, maloniai kviečiame susisiekti su:

Vietos JGI koordinatore Sandra Martinaitiene
Tel. +370 633 39 492 el. paštu JGIPakruojis@gmail.com
Arba atvykti į Pakruojo atvirą jaunimo centrą adresu: L. Giros g. 4, Pakruojis.

Projektas finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų.

JGI koordinatorė Sandra Martinaitienė