*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Jaunimo savanoriai mokėsi efektyviai dirbti komandoje

Jaunimo savanoriai mokėsi efektyviai dirbti komandoje

Birželio 26 d. Pakruojo sinagogoje Lietuvos samariečių bendrijos Pakruojo skyrius suorganizavo  jaunimo savanoriams mokymus „Efektyvaus darbo komandoje formulė“, kuriuose dalyvavo 32 jaunimo savanoriai su jais dirbantys asmenys.

Esami ir būsimi savanoriai susipažino su komandiniu darbu bei jo privalumais ir trūkumais, sužinojo kokie yra svarbūs vaidmenys komandoje, kaip užtikrinti sėkmingą komandos bendravimą. Žinios perduotos per patyriminį mokymą (praktines užduotis) - jis sudomino jaunus žmones ir padėjo geriau suprasti komandinio darbo svarbą.  Mokymų pabaigoje vyko apibendrinimas, įsivertinimas ir rezultatų aptarimas.

Pakruojo rajono savivaldybės administracijos Savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorė Dijana Samuitytė ir savanoriškos veiklos mentorė Greta Jasiūnienė pasveikino dalyvius ir pristatė Jaunimo savanoriškos tarnybos programos galimybes Pakruojo rajono savivaldybėje.

Mokymai finansuoti iš Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Jaunimo savanoriškos tarnybos programos finansavimo 2020 m. konkursui skirtų lėšų.

Lietuvos samariečių bendrijos Pakruojo skyrius
D. Samuitytės, R. Dambrauskaitės Pėželienės ir G. Jasiūnienės nuotraukos