*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Įvyko Pakruojo vaikų ir jaunimo klubo ataskaitinis reginys

Įvyko Pakruojo vaikų ir jaunimo klubo ataskaitinis reginys

2022 m. sausio 24 d. Pakruojo rajono policijos komisariate įvyko VšĮ Pakruojo vaikų ir jaunimo klubo prie Pakruojo rajono policijos komisariato (toliau – Klubas) 2021 metų ataskaitinis reginys. Apie nuveiktus darbus kalbėjo Klubo prezidentas Benas Nikalajevas. Nuveikta nemažai (suskaičiuoti net 46 renginiai): organizuotos akcijos, renginiai, stovyklos, mokymai, dalyvauta pilietinėse, prevencinėse akcijose bei kitose veiklose. Iš viso į veiklas įtraukė ne mažiau kaip 460 asmenų (vaikų ir jaunimo), iš jų 88 patiriantys socialinę atskirtį, linkę daryti teisės pažeidimus.

Renginio dalyvius pasveikino ir Klubo nariams bei partneriams dėkojo Pakruojo rajono savivaldybės mero pavaduotojas Virginijus Kacilevičius, Pakruojo rajono savivaldybės admininistracijos jaunimo reikalų koordinatorė (vyriausioji specialistė) Dijana Samuitytė ir Pakruojo rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Aurelija Bartašė. Pasidžiaugta aktyviais ir iniciatyviais jaunuoliais, Klubo partneriais bei jų tikslinga ir visuomenei naudinga veikla.

Klubo nariai 2022 metus pradės dar aktyviau ir iniciatyviau, planuoja įtraukti daugiau narių bei Jaunimo metus paminėti dar įspūdingesne renginių gausa bei įvairove.

Pakruojo rajono savivaldybės admininistracijos
jaunimo reikalų koordinatorė (vyriausioji specialistė) Dijana Samuitytė
Nuotrauka D. Samuitytės