*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Artėja apdovanojimų renginys „Jaunosios žvaigždutės 2019“

Artėja apdovanojimų renginys „Jaunosios žvaigždutės 2019“

Pakruojo rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba ir Pakruojo rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ kviečia pastebėti gabius, iniciatyvius, talentingus, Pakruojo rajoną garsinančius jaunus (14–29 metų) žmones. Atkreipiame dėmesį, kad „jaunoji žvaigždutė“ gali būti kilusi iš mūsų rajono, bet išvykusi gyventi, studijuoti, dirbti kitur, tačiau nėra praradusi ryšio su gimtuoju kraštu!

Siūlykite kandidatus, kurie yra verti apdovanojimų ir visuomenės dėmesio, o savo darbais, meno, sporto ir kitų sričių pasiekimais žiba ir ne tik mūsų rajone!

Prašome siūlyti kandidatus šioms nominacijoms: Metų savanoris (ė), Metų iniciatyva/projektas, Metų visuomenininkas (ė), Metų jaunimo ambasadorius, Metų mokslo talentas, Metų menininkas (ė), Metų sportininkas (ė), Metų jaunimo organizacija (klasė), Metų jaunimo lyderis, Metų verslininkas (ūkininkas), Metų moksleivis ir moksleivė, Metų jaunasis specialistas, Metų pareiga.

O gal galite pasiūlyti kokią nors originalią nominaciją (pavyzdžiui „Metų žygdarbis“, „Metų idėja“ ir pan.) ir jos vertą jauną žmogų? Tai būtinai taip ir padarykite!

Šių metų naujiena – siūlykite asmenis, kurie aktyviai dirba su jaunimu, kuria darbo vietas jauniems žmonėms, prisideda prie jaunimo politikos įgyvendinimo, padeda vykdyti jaunimo projektus, organizuoja įvairias veiklas. Kandidatų, siūlomų nominacijoms: Jaunimo partneris ir Jaunimo darbdavys, amžius neribojamas, tai taip pat gali būti įstaigos ar įvairios organizacijos!

Nominacijų aprašymus rasite čia

Pasiūlymus prašytume pateikti el. paštu dijana.samuityte@pakruojis.lt arba telefonu (8 421) 61 701 iki gruodžio 4 dienos (trečiadienio). Nurodykite kandidato vardą, pavardę, nuopelnus, kontaktus, vadovo vardą, pavardę ir kontaktus.

Iš anksto dėkojame už bendradarbiavimą!

Organizatoriai