*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Dėkojame „Atliekų mažinimo savaitės“ dalyviams!

Dėkojame „Atliekų mažinimo savaitės“ dalyviams!

Lapkričio 20-28 dienomis visoje Europoje minima atliekų mažinimo savaitė. Minint šią aplinkosauginę datą vyksta įvairūs renginiai ir iniciatyvos, kuriomis siekiama visuomenę įtraukti į atliekų mažinimo procesus ir mažinti taršą. Šia proga Pakruojo rajono savivaldybė, atsiliepdama į Aplinkos apsaugos ministerijos kvietimą, paskatino rajono gyventojus pasidalinti idėjomis, kaip seni daiktai atgimsta naujam gyvenimui. Paskelbtas nuotraukų konkursas, kviečiant parodyti, ką gyventojai sukūrė iš nebenaudojamų daiktų.

Dėkojame atsiliepusiems ir atsiuntusiems nuotraukas: Linai Sklašiuvienei, Rasai Steponei, Linai Mikolaitytei, Kristinai Jankauskienei, Sandrai Grigaliūnienei, Žvirblonių bendruomenei (pirm. Vida Arabadžienė) ir Lygumų laisvalaikio klubui (vad. Aušra Žukauskienė).

Visi konkurso dalyviai bus apdovanoti paskatinamaisiais prizais, o jų kūriniai primena – reikia koncentruotis į ilgalaikius atliekų mažinimo tikslus, prieš pirkdami naują daiktą pagalvokime, ar jis tikrai mums reikalingas, o senus daiktus atiduokime arba pritaikykime „antram gyvenimui“.

Su konkurso dalyviais dėl prizų atsiėmimo organizatoriai susisieks asmeniškai.

Kultūros, paveldosaugos ir viešųjų ryšių skyrius
Konkurso dalyvių nuotraukos