*ornament*

Paieška

Pakruojo rajono
savivaldybė

Akcija „Darom“ - mes tai padarėm!

Akcija „Darom“ - mes tai padarėm!

VšĮ Pakruojo vaikų ir jaunimo klubas prie Pakruojo rajono policijos komisariato ne tik organizuoja ir aktyviai vykdo įvairias prevencines akcijas, priemones, renginius, skirtus teisės pažeidimų mažinimui ir prevencijai, bet ir geranoriškai prisideda prie įvairių visuomeninių akcijų, iniciatyvų.

Penktadienio (gegužės 7 d.) pavakarę mūsų komanda (jaunieji policijos rėmėjai: Benas Nikalajevas (Klubo prezidentas), Gerda Bertulytė, Patricija Geležėlytė, Aušrinė Ulčinaitė, Normeda Tamoliūnaitė ir kiti Klubo atstovai Kornelija Šiupenytė, Jurgita Bialaglovė (policijos bendruomenės pareigūnė) ir Laisvida Badauskienė (policijos rėmėja) laikydamasi vyriausybės paskelbtomis saugumo rekomendacijomis, dalyvavo viešųjų erdvių tvarkymo akcijoje "DAROM".

Pasitarę su Pakruojo rajono savivaldybės administracijos vyriausiąja specialiste (ekologe) Kazimiera Klabiene, jos aprūpinti šiukšlių maišais ir darbinėmis pirštinėmis, švarinome probleminę vietą – šalia Karašilio k. ir Jovarų k. esančio miškelio teritoriją. Toks jausmas, kad kažkas šioje vietoje ne kartą, be jokios sąžinės graužaties, atsikratė turiniu iš rūsio (įvairūs stiklainiai su maisto likučiais) ar garažo (automobilio langų stiklas, padanga), buitinėmis ar statybinėmis atliekomis ar tieisiog iš pravažiuojančio automobilio – alkoholinių gėrimų talpomis ir kt, šiukšlėmis. Dvejų valandų laikotarpyje surinkome, surūšiavome per 20 maišų įvairių šiukšlių, atliekų (daugiausia – stiklas, plastmasė), kurių išvežimą ir pridavimą į atliekų surinkimo aikštelę suorganizuos savivaldybės ekologė.

Mes esame pilietiški, sąmoningi ir atsakingi jaunosios kartos atstovai, o tu??? Nešiukšlink, juk kur kas maloniau ir mieliau gyventi švarioje aplinkoje!!!

Benas Nikalajevas
VšĮ Pakruojo vaikų ir jaunimo klubo
prie Pakruojo rajono policijos komisariato prezidentas